

آموزش الکترونیکی
Live eLearning بسته نرم افزاری است برای آموزش از راه دور که به صورت بومی طراحی شده و دارای بخشهای سیستم مدیریت آموزشی، سیستم مدیریت محتوای آموزشی ، کتابخانه ی دیجیتالی ( با امکان جستجوی ترکیبی)، درگاه ورودی، برنامه تولیدگر محتوا و كلاس مجازی (با امکان انتقال گفتار زنده، نوشتار، تخته سیاه و وب کم) است.
درباره:
اینترنت دارای این توانایی است كه مرزهای جغرافیایی و محدودیتهای زمان و مكان را در امر آموزش حذف كند.
Live eLearning بسته نرم افزاری است برای آموزش از راه دور که به صورت بومی و در محیط ++VC طراحی شده و دارای بخشهای سیستم مدیریت آموزشی, سیستم مدیریت محتوای آموزشی , کتابخانه ی دیجیتالی ( با امکان جستجوی ترکیبی), درگاه ورودی, برنامه تولیدگر محتوا و كلاس مجازی (با امکان انتقال گفتار زنده, نوشتار, تخته سیاه و وب کم) است.
بكارگیری روشهای نوین به منظور آموزش زبان فارسی برای دانشجویان غیر ایرانی، زمینهساز ساخت نرمافزاری شد كه از یك سو مبتنی بر قابلیتهای اینترنت باشد و از سوی دیگر ابزارهای مورد نیاز استاد را شبیهسازی نماید.
با توجه به گسترش سریع اینترنت و بیرنگ شدن فواصل جغرافیایی در اینترنت، بكارگیری نرمافزاری برای آموزش زبان فارسی به صورت زنده ، در بهار81 مطرح شد و در آن دو ابزار گفتار و نوشتار مد نظر قرار گرفت.
در این نرمافزار بهرهگیری از تكنولوژی داخلی در عین قدرت رقابت با مشابه خارجی، قرار گرفتن سرور در داخل كشور، فارسی بودن منوها و فارسی نوشتن بیدغدغه و بدون وابستگی به سیستم عامل، از اصول اولیه این طرح بود.
ساخت نرم افزار آموزش تقابلی و زنده زبان فارسی از طریق اینترنت، مبتنی بر حركتی صورت گرفت كه در سال 80 آغاز شده بود كه پس از تستهای مكرر در زمینه انتقال گفتار از حالت آزمایشگاهی به صورت كاربردی تبدیل شد.
دانشجو میتواند با دریافت این نرم افزار از سایت BaharSound.com و پس از اتصال، یكی از اساتید حاضر بر روی سایت را انتخاب و به صورت نوشتاری و گفتاری، از مطالب درسی بهرهمند شود.
قابل ذكر است كه از این طریق، اساتید میتوانند بدون آنكه لزومی بر استقرار آنها در شهر خاصی باشد، به سؤالات دانشجویان پاسخ دهند.
كارآیی این نرم افزار محدود به آموزش زبان فارسی نیست و آموزش زبان فارسی نمونه ای برای بیان خواسته ها، مشكلات موجود در مسیر پیاده سازی طرحهای آتی و قابلیتهای نرم افزار است.
اهداف:
طرح آموزش زبان فارسی با هدف آشنایی دانشجویان كشورهای دیگر كه علاقمند به فراگیری زبان فارسی هستند و با رویكرد بهرهگیری از روشهای جدید و ارزان قیمت طراحی و پیاده سازی شده و برخی از اهداف آن به شرح زیر است:
اهداف:
طرح آموزش زبان فارسی با هدف آشنایی دانشجویان كشورهای دیگر كه علاقمند به فراگیری زبان فارسی هستند و با رویكرد بهرهگیری از روشهای جدید و ارزان قیمت طراحی و پیاده سازی شده و برخی از اهداف آن به شرح زیر است:
حذف دوری مسافت:
بهرهگیری از این نرمافزار فواصل جغرافیایی بین استاد و دانشجو را حذف مینماید به طوری كه عملا تفاوتی بین استاد و دانشجویی كه در یك شهر قرار دارند یا در دو قاره ساكن هستند وجود ندارد و با معرفی دانشحویان زبان فارسی توسط رایزنهای فرهنگی ایران در دیگر كشورها، زمینه آشنایی با زبان و فرهنگ ایرانی فراهم میشود.
ارتباط كم هزینه:
گسترش اینترنت و ارزان قیمت بودن ارتباط اینترنتی، از مشوقات اجرای این طرح است. برگزاری كلاسهای زبان فارسی در خارج از كشور هزینه فراوانی را تحمیل میكند و بعضا بواسطه كم تعداد بودن دانشجو و بالا بودن هزینه مجبور به صرف نظر كردن از آن هستیم اما با این روش با كمترین هزینه، كلاس برگزار میشود.
دسترسی آسان دانشجو به استاد:
با استفاده از این نرمافزار، لزومی بر استقرار دانشجو یا استاد در مكان خاصی نیست و اساتید میتوانند در زمانهای مختلف، در شهرهای متفاوت قرار داشته باشند و به تدریس بپردازند.
تكیه بر دانش فنی داخل كشور:
ساخت این نرم افزار به صورت Client - Server و انتقال صوت در آن به شكل زنده (Real-time) و مبتنی بر دانش فنی داخل كشور است.
رهایی از مشكلات فرهنگی نرمافزارهای رایگان:
استفاده از نرمافزارهای رایگان خارجی علاوه بر عدم پایداری در مدت سرویسدهی و عدم دسترسی برای مدیریت سِرور، توام با پذیرش Banner های تبلیغاتی آنهاست كه در اكثر موارد تطابق فرهنگی وجود ندارد.
امنیت اطلاعات:
به دلیل ابتناء نرمافزار بر دانش فنی داخلی، از یكطرف الگوریتمهای كد نمودن اطلاعات در داخل كشور طراحی شده و از سوی دیگر با قرار گرفتن سِرور در داخل كشور، اطلاعات در شبكه داخلی كشور تبادل میشود كه امنیت اطلاعات را بدنبال دارد.